Om oss

Vi som arbetar på Beauty Ink Täby

Hitta hit

Vi finns på Vallatorpsvägen 1F i Täby. Enklast kommer du till oss med buss 611 eller 616, hållplats Erikslund.

Vi finns på innergården.

Om oss

Välkommen till Beauty Ink i Täby. Salongen drivs av Pia Willman.

Vi som arbetar på salongen heter Pia Willman, Nina Nordbeck, Marin Florica och Carolin Gregorian.

Pia Willman

Pia Willman

Makeup-artist, certifierad fransstylist MASTER, kosmetisk tatuerare/3D-bryn

Jag heter Pia Willman, är utbildad som makeup-artist i Paris och Stockholm och har arbetat inom skönhetsbranschen i stort sett sen jag slutade skolan.

Jag driver Beauty Ink sedan 2014. Innan arbetade jag för Dior i 11 år som Sveriges makeup-artist och utbildare. I 3 år arbetade jag för YSL via Paris och Estee Lauder i 7 år. Därefter sadlade jag om som micropigmenterare/3D-bryns-/läpptatuerare, för ca 6 år sedan. Ett kul och spännande arbete med hög precisionsanda.

Fransförlängning är lika kul idag som för 6 år sedan, då jag gick LASHIA. Jag tycker om att skapa snygg form och göra kunderna nöjda oavsett om de vill ha naturliga fransar eller en mer exotisk look. Formen är viktig för mig.

Vi strävar efter att våra kunder är nöjda med resultat och trivsel på Beauty Ink.

Nina Nordbeck

Nina Nordbeck

Certifierad Nagelterapeut & fransstylist MASTER

Jag heter Nina Nordbeck, är utbildad nagelterapeut och har arbetat med naglar sedan 2007. 2014 utbildade jag mig till fransstylist hos Lashia eyelash design i Stockholm. Jag arbetar även med Volymfransar.

Jag arbetar med doftfri, skonsam UV-härdande gelé som både förlänger, förstärker och förskönar nageln. För mig är det viktigt med estetik och hållbarhet, jag lägger hellre ned lite extra tid för att resultatet ska bli bra och både kunden och jag nöjda.

Det finns inga omöjliga fall och att se en ``inbiten`` nagelbitare bli nöjd och gå härifrån lite stoltare över sig själv är en del av tjusningen med mitt arbete.

Plus att till oss kan man komma och bara slappna av, bli omhändertagen och bara vara en liten stund.

- Se på dina händer, Andra gör det!

Marin Florica

Marin Florica

Leg. Läkare Certifierad Botox och fillers behandlare

Carolin Der Gregorian

Carolin Der Gregorian

Cidesco-diplomerad hudterapeut

Jag utbildade mig till Cidesco-diplomerad hudterapeut 1989 på Beauty Therapist School. Jag har drivit egen hudvårdssalong över tio år, i Stockholm och Marbella.

Som hudterapeut har jag även arbetat som utbildare och säljare för Decleor och Clarins. Jag har gått otaliga kurser i olika märken och nyheter inom skönhetsbranschen.

Jag är mycket glad för att få jobba med behandlingar igen och att kunna erbjuda det absolut senaste inom skönhetsvård och apparatur. Med behandlingar som Ultherapy och fettfrysning får du bästa möjliga resultat utan kirurgi för både ansikte och kropp. Jag har självklart utbildat mig i användning av utrustningarna.